Slanje u toku...

SPARKASSE Leasing
O nama Traži

Informacije o načinu podnošenja prigovora

Smatrate li da vam je u poslovnom odnosu s Sparkasse Leasing d.o.o povrijeđeno neko pravo, predlažemo da spornu situaciju pokušate riješiti u direktnom usmenom obraćanju uposlenicima Sparkasse Leasinga. U većini slučajeva na taj način sporna situacija može biti riješena brzo i jednostavno na obostrano zadovoljstvo.

Ako ni nakon razgovora sporna situacija nije riješena, molimo podnesite pisani prigovor što skorije, a najkasnije u roku 30 dana od spornog događaja/situacije (osim ako nije ugovoren drugačiji rok), naznačite da se radi o prigovoru i dostavite na neki od sljedećih načina:

Email

Pošaljite nam e-mail na adresu
info@s-leasing.ba

Poslovnica Sparkasse Leasinga

Pisani prigovor predajte uposleniku u poslovnici

Pismo

Pošaljite pismo na poslovnu adresu
Sparkasse Leasinga:

Sparkasse Leasing d.o.o.
Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH

Prigovor treba sadržavati detaljan opis događaja/situacije (sve činjenice i okolnosti uz navođenje relevantnih datuma) kao i dokaz iz kojeg proizlazi da je prigovor osnovan. Ako je opis događaja/situacije i/ili dokaz nepotpun, zamolit ćemo Vas da prigovor upotpunite.

Trudit ćemo se odgovoriti na Vaš prigovor u najkraćem mogućem roku.

Prigovori ujedno doprinose Sparkasse Leasing d.o.o da prepozna mogućnosti za poboljšanje kvalitete svojih usluga. Ako odgovor očekujete e-mailom, molimo Vas provjerite neželjenu poštu (junk/spam mail) jer postoji mogućnost da odgovor tamo završi.