Slanje u toku...

SPARKASSE Leasing
O nama Traži

Sparkasse Leasing d.o.o. za leasing vozila, mašina i plovila Sarajevo osnovano je u junu 2007.godine. Grupacija Sparkasse Leasing uspješno posluje već godinama u Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, a u Bosni i Hercegovini funkcioniše kao neovisno pravno lice.

Vlasnička struktura je sljedeća:

51% – Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza
49% – Sparkasse Bank d.d.

Vizija i misija

Naša vizija je biti vodeće leasing društvo u Bosni i Hercegovini te doprinijeti uspjehu Steiermärkische Sparkasse grupe.

Misija nam je profitabilnošću i ukupnim rastom mjeriti svoj uspjeh i stvaranje novih poslovnih vrijednosti kroz prepoznavanje potreba klijenata i kreiranjem novih proizvoda i usluga u skladu s našim motom – Vaš uspjeh naša je budućnost.

Naše usluge

Vaš uspjeh – naša je budućnost

Uz bogato međunarodno iskustvo, finansijsku snagu vlasnika te know how na području finansijskih usluga, naša strategija je da svakodnevno nastojimo klijentima pružati moderne i njihovim potrebama prilagođene finansijske proizvode uz izvrstan servis.

Dođite s povjerenjem

Korisnici naših usluga su mnoga javna poduzeća, privatne kompanije, samostalni obrtnici te fizička lica.

Šta finansiramo?

Putnička vozila

Teretna vozila

Mašine i oprema

Odgovornost

Sparkasse Leasing je društvo odgovorno za ukupno poslovanje u Bosni i Hercegovini, za sve klijente, uposlenike kao i za banke i društva partnere – Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza i Sparkasse Bank d.d.

Saradnja

Kao jedna od prvih leasing kompanija na tržištu Bosne i Hercegovine, Sparkasse Leasing d.o.o je potpuni autoritet za finansiranje putem leasinga u Bosni i Hercegovini, te nam se s povjerenjem obraćaju javna preduzeća, velika, mala i srednja poduzeća, kao i fizička lica.

Svakom klijentu nudimo rješenja primjerena njegovim potrebama, te težimo ravnopravnoj saradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Sigurnost

Stabilan rast i razvoj, te stručnosti i profesionalnost naših zaposlenika, odlučujući su faktori uspjeha. Paleta proizvoda i modela prilagođena je korisnicima, no svakom klijentu nudimo i pojedinačna rješenja, prilagođena upravo njegovim specifičnim potrebama.

Povjerenje

Poslovna profesionalnost i ljubaznost naših uposlenika zasniva se na transparentnim uslovima poslovanja koji omogućuju otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Odvažnost

Dobre ideje naizgled su lako ostvarive ako imate pravog partnera koji je dovoljno odvažan pružiti vam mogućnosti za provedbu istih. Sparkasse Leasing je i sam izrastao iz jedne takve ideje, te zato za njih imamo sluha.